Contact

Onze experts helpen je graag op weg

  • Wil je vrijblijvend met een van onze experts sparren? Bijvoorbeeld over hoe je een analyse van de belanghebbenden maakt of een klankbordgroep opzet.
  • Wil je meer informatie over onze workshop voor omgevingsparticipatie en -communicatie?
  • Ben je benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie/project kunnen betekenen?
  • Of heb je een andere vraag?

We helpen je graag vrijblijvend op weg. Vul onderstaand contactformulier in en een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Via de Helpdesk Update delen onze experts nog meer kennis over omgevingsparticipatie en -communicatie. Meld je hier aan voor de Helpdesk Update.

 

Contactformulier

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze omgevingsexperts.

Peter Deriks, Viduro

Peter is een ervaren strategisch adviseur die communicatie, participatie en proces bij elkaar brengt. Met goede politieke sensitiviteit en oog voor wat er speelt in de omgeving is hij in staat om een proces te schetsen, bijbehorende stappen te definiëren en deze om te zetten naar concrete communicatie- en participatieacties. Hij adviseert tal van gemeenten en andere overheden inzake gebiedsontwikkelingen, omgevingswet en – visie, infrastructurele- en waterprojecten en zet vaak ook de samenwerkingsvorm op om zodoende de projectcontinuïteit te borgen. 

Mirjam Roorda-Knape, Knape Advies

Mirjam is expert op het gebied van participatie en omgevingsmanagement en dan met name voor de thema’s uit de fysieke leefomgeving zoals energietransitie, gebiedsontwikkeling en omgevingswet. Ze heeft al veel processen samen met provincie, gemeenten en belanghebbenden vormgegeven waaronder windenergie in Midden-Limburg. Op dit moment is zij omgevingsmanager voor windenergie in Sittard-Geleen en Parkstad en strategisch participatie adviseur voor de RES Noord- en Midden Limburg.

Linda Gommans, Viduro

Linda is een veelzijdige strateeg die zich graag vastbijt in processen en projecten waarbij de omgeving een belangrijke rol speelt. Als strategisch adviseur leidde ze duurzaamheidsopgaves en gebiedsontwikkelingen voor diverse gemeenten en Provincie Limburg. Linda is een kei in visievorming en de vertaling daarvan naar communicatiestrategieën waarin omgevingsparticipatie centraal staat.